Peuterbed Iep

Artikel 40 van 43
€ 509,00 (inclusief btw)

Dit handgemaakte peuterbed met huisje, gemaakt van Fins vuren en boomstampootjes is een echte eyecatcher in de kinderkamer. Door de combinatie van onbehandeld hout & de ronde vormen is het peuterbed leuk op een stoere jongenskamer maar ook in een lieve meisjeskamer! Omdat de overstap van een ledikant naar een "groot" bed soms best groot is, biedt dit huisje net wat meer geborgenheid voor je peuter.

Is je peuter een echte boekenwurm? Het huisje is ook met een boekenplankje te bestellen.
Het huisje staat los van het peuterbed dus is later ook heel goed te gebruiken als speelhuisje of 

Het peuterbed is geschikt voor een matrasmaat van 140 cm x 70 cm of 150 cm x 70 cm en wordt geleverd inclusief bodem met uitsparingen. 

Afmetingen peuterbed matrasmaat 140 cm x 70 cm : 145 cm x 75 cm breed x 52 cm hoog € 509.-
Afmetingen peuterbed matrasmaat 150 cm x 70 cm : 155 cm x 75 cm breed x 52 cm hoog € 529.-
Afmeting huisje ongeveer 80 cm breed x 29,5 cm diep x 115 cm hoog. 

Wil je het bed in een andere afmeting bestellen? Stuur een e-mail met de gewenste afmetingen naar info@huisengrietje.nl en je ontvangt een vrijblijvende prijsopgave.

Het peuterbed wordt in 5 delen geleverd en eenvoudig zelf in elkaar te zetten door middel van 16 schroeven, het hierbij benodigde bitje voor de schroeftol wordt gratis meegeleverd. Een handleiding wordt bijgevoegd. Het huisje hoeft niet meer gemonteerd te worden.

Het bedje is ook zonder huisje te bestellen of met de buitenkant geverfd

Omdat het ledikant gemaakt is van Fins vuren en dit een natuurproduct is, is ieder ledikantje uniek. Het ene bedje heeft bijv. meer knoesten dan het andere bedje. Fins vuren kan in de loop van de tijd iets verkleuren, maar als je het bedje weer even licht opschuurt is de lichte kleur zo weer terug.

Levertijd: 4-5 weken

 

© 2011 - 2024 Huis & Grietje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel