Navigatie
Algemene voorwaarden

Op deze pagina vindt u de algemene verkoop,-leverings- en betalingsvoorwaarden van Huis & Grietje, opgesteld conform de wet koop op afstand die van kracht is sinds 1 februari 2001. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met betrekking tot het online bestellen bij Huis & Grietje. Door uw bestelling te plaatsen bij Huis & Grietje gaat u tevens akkoord met onze algemene voorwaarden.

Bestellen
U kunt op onze website www.huisengrietje.nl de producten bestellen door op de bestelknop bij het gewenste product te klikken. Uw bestelling komt dan in het winkelwagentje. U kunt hierna rustig verder winkelen of uw bestelling afronden. De bestelling rondt u af door een aantal gegevens in te vullen.

Betaalwijze
U kunt op drie manieren aan ons betalen namelijk:
- Vooraf overmaken (d.m.v. een acceptgirokaart of internetbankieren)
- Via IDEAL
- Contant bij afhalen
Over de ontvangst van de betaling en de verzending van uw bestelling wordt u door Huis & Grietje per e-mail geïnformeerd. Mocht u het te betalen bedrag over willen maken, dan dient dit bedrag binnen 5 dagen na bestelling bijgeschreven te zijn op rekeningnummer 1029.24.910 ten name van Huis & Grietje.Indien de betaling niet binnen 5 dagen is ontvangen, zal de bestelling worden geannuleerd.


Verzendkosten
Alle prijzen zijn vermeld in euro`s en inclusief 21% B.T.W. De prijzen zijn exclusief verzendkosten. Deze tarieven kunt u vinden bij stap 1, nadat u gekozen heeft voor vooraf overmaken.
De verzendkosten voor Nederland zijn bij brievenbuspost € 2,95 en bij pakketpost € 4,95, bestellingen boven € 75,00 worden gratis verzonden. Er zijn enkele artikelen die buiten de maximum afmetingen vallen en die niet verzonden kunnen worden, dit staat dan bij het artikel vermeldt.

Bestelling afhalen
U kunt uw bestelling ook afhalen op ons webwinkeladres: Admiraal de Ruyterstraat 78 in Sliedrecht. U kiest dan voor betalen bij afhalen. Huis & Grietje geeft per e-mail door op welke tijdstippen het artikel afgehaald kan worden.

Levertijd
Bestellingen worden binnen 2 werkdagen, na ontvangst van betaling, verzonden. Uitzondering hierop zijn: behang, muurstickers, steigerhout en kaarten.
De levertijd van behang & muurstickers is gemiddeld 2-4 werkdagen.
De levertijd van de steigerhoutproducten staat vermeldt bij het product. Als hier niets staat vermeldt is de levertijd 1-5 werkdagen.
De levertijd van kaarten is gemiddeld 2-3 werkdagen.

Annulering & retourneren
Huis & Grietje accepteert een annulering, op welk tijdstip dan ook, voorafgaand aan de verzending. Annulering dient per mail of telefonisch plaats te vinden. Steigerhout meubelen en accessoires worden op bestelling gemaakt en kunnen daarom helaas niet worden geretourneerd. Behang wordt ook na ontvangst van een bestelling besteld bij de leverancier, daarom kunt u dit helaas niet ruilen of retourneren.

Voor retourneren of ruilen gelden de volgende voorwaarden:
U stuurt voorafgaand een e-mail via info@huisengrietje.nl met daarin het artikel dat u wilt ruilen of retourneren, je naam, woonplaats en rekeningnummer. Het ruilen/retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Steigerhout meubelen en accessoires die op bestelling en dus op maat gemaakt worden kunnen helaas niet worden geretourneerd. Behang & muurstickers worden na ontvangst van een bestelling besteld bij de leverancier en kunt u helaas niet ruilen of retourneren.

U verstuurt het ongebruikte artikel, met een kopie van uw factuur in de originele verpakking terug naar :
Huis & Grietje
Admiraal de Ruijterstraat 78
3361 VD SLIEDRECHT

Het terug te sturen product moet voldoende gefrankeerd zijn en het risico bij verzenden ligt bij u als klant.
Huis & Grietje zal het aankoopbedrag (zonder de gemaakte verzendkosten) binnen 7 dagen na ontvangst van het artikel op uw rekening terugstorten.
Huis & Grietje behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag aan u terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt, niet in de originele verpakking is geretourneerd of is beschadigd.

Aansprakelijkheid
Huis & Grietje kan niet aansprakelijk gesteld worden voor fouten in haar website. Aanbiedingen zijn geldig voor de daarvoor gestelde termijn of zolang de voorraad strekt.

De verzending, middels gerenommeerde bedrijven, vindt plaats onder de volledige verantwoordelijkheid van het verzendbedrijf. Voor beschadiging, vermissing of andere problemen tijdens de verzending is Huis & Grietje dan ook niet aansprakelijk.

Privacy
Uw persoonsgegevens worden in ons klantenbestand opgenomen en alleen gebruikt voor de afhandeling van uw bestelling. Als u de nieuwsbrief wenst te ontvangen kunt u dit bij het plaatsen van uw bestelling aangeven.

Klachten en vragen
Huis & Grietje is een jonge enthousiaste onderneming en streeft naar uiterst tevreden klanten. Mocht u toch klachten hebben over de geleverde diensten en/of producten vernemen wij dit graag van u. Mail uw vraag of klacht naar info@huisengrietje.nl.

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2011 - 2017 Huis & Grietje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel