Algemene voorwaarden

Op deze pagina vindt u de algemene verkoop,-leverings- en betalingsvoorwaarden van Huis & Grietje, opgesteld conform de wet koop op afstand die van kracht is sinds 1 februari 2001. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met betrekking tot het online bestellen bij Huis & Grietje. Door uw bestelling te plaatsen bij Huis & Grietje gaat u tevens akkoord met onze algemene voorwaarden.

Bestellen
Je kunt op onze website www.huisengrietje.nl de producten bestellen door op de bestelknop bij het gewenste product te klikken. Je bestelling komt dan in het winkelwagentje. Je kunt hierna rustig verder winkelen of je bestelling afronden.

Betaalwijze
Bij het afrekenen bij Huis & Grietje kun je kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- Ideal
- Creditcard
- Paypal
- Mister Cash
- Sofort Banking
- Apple Pay
- Vooraf overmaken (d.m.v. acceptgirokaart of internetbankieren)
- Contant bij afhalen

Zodra de betaling bij ons binnen is ontvang je een bevestiging per e-mail.
Als je het bedrag vooraf wilt overmaken, dient dit bedrag binnen 5 dagen na bestelling bijgeschreven te zijn op rekeningnummer NL54 RABO 0102 9249 10
ten name van Huis & Grietje.

Verzendkosten
Alle prijzen zijn in euro`s en inclusief 21% B.T.W. De prijzen zijn exclusief verzendkosten. Deze verzendtarieven worden zichtbaar nadat je de betalingswijze hebt geselecteerd.
De verzendkosten voor Nederland zijn bij brievenbuspost € 3,99 en bij pakketpost € 4,99, bestellingen boven € 75,00 worden gratis verzonden. Er zijn artikelen die buiten de maximum afmetingen vallen en die niet via reguliere postbedrijven verzonden kunnen worden, dit staat dan in de artikelomschrijving.
Als je bestelling verzonden is als pakketpost ontvang je altijd een e-mail met track en trace code.

Leveringsgebied
Bestellingen kunnen verzonden worden binnen Nederland, België en Duitsland. Er zijn enkele meubels die i.v.m. de afmetingen alleen verzonden kunnen worden binnen Nederland onder bijzondere voorwaarden. Dit staat dan in de productomschrijving. Mogelijkheden over het leveren in andere landen zijn om te vragen via info@huisengrietje.nl.

Bestelling afhalen
Je kunt je bestelling ook afhalen in onze werkplaats of op ons webwinkeladres: Admiraal de Ruyterstraat 78 in Sliedrecht. Je kiest dan voor betalen bij afhalen. Na ontvangst van je bestelling ontvang je per e-mail de tijdstippen en het adres waarop de bestelling afgehaald kan worden.

Levertijd
Bestellingen worden binnen 2 werkdagen, na ontvangst van betaling, verzonden. Uitzondering hierop zijn: behang, muurstickers, meubels en trouwkaarten.
De levertijd van behang & muurstickers is gemiddeld 2-4 werkdagen.
De levertijd van houten meubels & accessoires staat vermeld bij het product. Als hier niets staat vermeld is de levertijd 1-5 werkdagen.
De levertijd van geboortekaarten is gemiddeld 2 werkdagen en van trouwkaarten 4 werkdagen. Uitzonderingen hierop zijn onvoorziene omstandigheden bij de drukkerij zoals defecten in de machines, ernstige ziekte of een sterfgeval . Hierdoor kan het drukwerk wat vertraging oplopen, als dit het geval is laten we dat zo spoedig mogelijk weten.
De levertijd van een proefdruk is gemiddeld 4 werkdagen.

Annulering & retourneren
Huis & Grietje accepteert een annulering, op welk tijdstip dan ook, voorafgaand aan de verzending. Annulering dient per mail plaats te vinden.
Meubelen en accessoires die op bestelling worden gemaakt kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dit geldt voor meubels die in een andere afmeting of kleur worden besteld dan de meubels op onze website. Behang wordt ook na ontvangst van een bestelling besteld bij de leverancier, daarom kan dit helaas niet geruild of geretourneerd worden.
Geboorte en trouwkaarten die gedrukt zijn (na goedkeuring van de proefdruk) kunnen ook niet meer geretourneerd worden.

Voor retourneren of ruilen gelden de volgende voorwaarden:
Je stuurt voorafgaand een e-mail via info@huisengrietje.nl met daarin het artikel dat u wilt ruilen of retourneren, je naam, woonplaats en rekeningnummer. Het ruilen/retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Meubelen en accessoires die op bestelling worden gemaakt kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dit geldt voor meubels die in een andere afmeting of kleur worden besteld dan de meubels op onze website. Behang wordt ook na ontvangst van een bestelling besteld bij de leverancier, daarom kan dit helaas niet geruild of geretourneerd worden.

Je verstuurt het ongebruikte artikel, met een kopie van uw factuur in de originele verpakking terug naar :
Huis & Grietje
Oranjestraat 18
3361 HR SLIEDRECHT

Het terug te sturen product moet voldoende gefrankeerd zijn en het risico bij verzenden ligt bij jou als klant.
Huis & Grietje zal het aankoopbedrag (zonder de gemaakte verzendkosten) binnen 7 dagen na ontvangst van het artikel op je rekening terugstorten.
Huis & Grietje behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag aan je terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of is beschadigd.

Aansprakelijkheid
Huis & Grietje kan niet aansprakelijk gesteld worden voor fouten in haar website. Aanbiedingen zijn geldig voor de daarvoor gestelde termijn of zolang de voorraad strekt.

De verzending, middels gerenommeerde bedrijven, vindt plaats onder de volledige verantwoordelijkheid van het verzendbedrijf. Voor beschadiging, vermissing of andere problemen tijdens de verzending is Huis & Grietje dan ook niet aansprakelijk.

Privacy
Je persoonsgegevens worden in ons klantenbestand opgenomen en alleen gebruikt voor de afhandeling van uw bestelling. Als je de nieuwsbrief wenst te ontvangen kun je dit bij het plaatsen van je bestelling aangeven.

Klachten en vragen
Huis & Grietje is een jonge enthousiaste onderneming en streeft naar uiterst tevreden klanten. Mochten er toch klachten zijn over de geleverde diensten en/of producten dan vernemen wij dit graag! Mail je vraag of klacht naar info@huisengrietje.nl.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2011 - 2024 Huis & Grietje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel