RETOURNEREN

Huis & Grietje accepteert een annulering, op welk tijdstip dan ook, voorafgaand aan de verzending. Annulering dient per mail plaats te vinden. Uitzonderingen hierop zijn meubelen en accessoires die op maat gemaakt worden, behang en drukwerk.

Meubelen en accessoires die op bestelling worden gemaakt kunnen helaas niet worden geannuleerd. Dit geldt voor meubels die in een andere afmeting of kleur worden besteld dan de meubels op onze website. Voor meubels of accessoires op maat vragen we een aanbetaling van 50% van de totaalprijs. Als de bestelling geannuleerd wordt nadat de aanbetaling is gedaan, kan de aanbetaling niet meer gecrediteerd worden. 

Behang wordt na ontvangst van een bestelling besteld bij de leverancier, daarom kan dit helaas niet geruild of geretourneerd worden.

Geboorte en trouwkaarten die gedrukt zijn (na goedkeuring van de proefdruk) kunnen ook niet meer geretourneerd worden. 

Voor retourneren of ruilen gelden de volgende procedure: 
Je stuurt voorafgaand een e-mail via info@huisengrietje.nl met daarin het artikel dat je wilt ruilen of retourneren, je naam, woonplaats en rekeningnummer. Het ruilen/retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. 

Je verstuurt het ongebruikte artikel, met een kopie van uw factuur in de originele verpakking terug naar : 
Huis & Grietje 
Oranjestraat 18
3361 HR SLIEDRECHT 

Het terug te sturen product moet voldoende gefrankeerd zijn en het risico bij verzenden ligt bij jou als klant. 
Huis & Grietje zal het aankoopbedrag (zonder de gemaakte verzendkosten) binnen 7 dagen na ontvangst van het artikel op je rekening terugstorten. 
Huis & Grietje behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag aan je terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of is beschadigd. 

 

 

 

© 2011 - 2024 Huis & Grietje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel