Navigatie

PRIVACYVERKLARING HUIS & GRIETJE

Deze privacyverklaring is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop aangesloten dienstverlenging van Huis & Grietje.

De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 25-10-2018.

Als je bij Huis & Grietje iets wilt bestellen moet je aan het einde van het bestelproces je persoonlijke gegevens invullen. Huis & Grietje hecht grote waarde aan je privacy en daarom verwerken wij de gegevens uitsluitend voor het verwerken van je bestelling. Wij stellen je gegevens nooit beschikbaar voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden. Als je vragen hebt over het gebruik van jouw gegevens neem dan gerust contact op!

 Hier kun je lezen wat wij met jouw gegevens doen. 

GEGEVENS DIE DOOR HUIS & GRIETJE WORDEN VERWERKT

Bestelling plaatsen 
De volgende persoonlijke gegevens worden na het plaatsen van een bestelling door Huis & Grietje verwerkt:

-       E-mailadres
-       Geslacht
-       Naam
-       Adres
-       Postcode
-       Woonplaats
-       Telefoonnummer 

Aanmelden nieuwsbrief
Je ontvangt alleen een nieuwsbrief als je je hiervoor hebt aangemeld.

Dit kun je doen tijdens het bestelproces of via het contactformulier op de website. Je naam en e-mailadres worden opgeslagen en je ontvangt ongeveer 6 x per jaar een nieuwsbrief, waarvoor je je ook altijd weer kunt afmelden via de link in de nieuwsbrief. Je gegevens worden verder nergens anders voor gebruikt.

PARTIJEN WAAR MEE WIJ SAMENWERKEN
Wij werken met bepaalde partijen samen, die de hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen. Hieronder leggen we uit met welke bedrijven we samenwerken.

Mijnwebwinkel
De e-mail en website van Huis & Grietje wordt gehost door Mijnwebwinkel.

Als je contact opneemt via het contactformulier of via e-mail, worden de betreffende mails opgeslagen op de servers van Mijnwebwinkel.nl

Als je het contactformulier invult op de website ontvangen wij je naam en e-mailadres. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor het behandelen van je vraag.

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding. Als je een bestelling plaatst hebben we je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer nodig. Na het afronden van je bestelling worden je gegevens enkel nog gebruikt voor doeleinden die nodig zijn voor onze administratieve verplichtingen.

Mollie B.V. of Paypal
Na het afronden van je bestelling kun je een betaalmethode selecteren. Kies je voor Mollie B.V. of AfterPay dan nemen zij het laatste deel van je bestelling van ons over, namelijk het betaalproces. Zij zullen enkel gegevens van je vragen die nodig zijn voor het afronden van de betaling of in het geval van AfterPay de toetsing van je kredietwaardigheid.

Shops united, Post NL & DHL
Als je een bestelling plaatst is het onze taak om je pakket zo snel mogelijk bij je te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van Parcel pro. Parcel pro wordt gebruikt om adreslabels te genereren die worden bevestigd op je pakket zodat jij je bestelling middels een track & trace code kunt volgen. Het daadwerkelijk uitvoeren en bezorgen van je bestelling ligt in handen van PostNL of DHL. Het is daarom voor ons noodzakelijk je naam, adres en woonplaatsgegevens met Parcel pro, Post NL en DHL te delen. Deze gegevens worden alleen gebruikt ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst.

SOCIAL MEDIA
In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen zoals de Like button van Facebook. Wanneer je hierop klikt, verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn.

GOOGLE ANALYTICS
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Gegevens worden via Google Analytics na 14 maanden verwijderd.

VERSTREKKING AAN ANDERE BEDRIJVEN EN INSTELLINGEN
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij je persoonsgegevens onder geen enkele voorwaarde aan

COOKIES
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

BEVEILIGING
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat je gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan. Om de beveiling optimaal te kunnen garanderen hebben we met alle verwerkers een verwerkersovereenkomst gesloten.

WIJZIGINGEN IN ONZE PRIVACYVERKLARING
Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.

INZAGE, WIJZIGEN EN VERWIJDEREN VAN JE GEGEVENS
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

KLACHT INDIENEN
Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

CONTACTGEGEVENS
Huis & Grietje
www.huisengrietje.nl
info@huisengrietje.nl

Admiraal de Ruyterstraat 78
3361 VD |  Sliedrecht
06 18763697

KVK nummer
54302900
Kamer van Koophandel | Rotterdam


BTW nummer
NL125591172B01

 

 

 

 

 

© 2011 - 2018 Huis & Grietje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel