Navigatie

Huis & Grietje ontwerpt unieke kaarten, zoals geboortelabels, trouwpakketten, save the date labels en menukaarten. Kenmerkend voor onze collectie zijn de labels en kaarten gedrukt op hoogwaardig kraftkarton & gerecycled grijskarton, afgewerkt met ruw touw of stoer suede veter.

In onze webshop vindt je een basiscollectie en portfolio’s met een deel van de kaarten die we in opdracht gemaakt hebben. De kaarten uit de collectie passen we geheel aan naar jouw wensen of we maken een ontwerp geheel op maat. De meeste kaarten uit de portfolio’s zijn ook te bestellen.

Werkwijze ontwerpproces/proefdruk
Om de originaliteit van onze collectie & jouw kaart te behouden hanteren wij de volgende werkwijze met proefdrukken:

- Stuur een mailtje naar info@huisengrietje en geef aan welke kaart je voorkeur heeft

- Je ontvangt per e-mail een formulier waarop je de gegevens kunt invullen die je op de kaart gedrukt wilt hebben en je overige wensen voor de opmaak.

- Op dit formulier vul je ook je adresgegevens in. Met het terugmailen van het ingevulde formulier ga je tevens akkoord met het doen van een aanbetaling van € 30,- voor het ontwerpproces.

- Je ontvangt per e-mail een orderbevestiging voor deze aanbetaling.

- Na ontvangst van deze aanbetaling, beginnen wij aan het ontwerp van jouw kaart. Je ontvangt binnen 5 werkdagen de 1e digitale proefdruk per e-mail.

- Deze proefdruk mag nog 2 keer gewijzigd worden, dus in totaal ontvang je (indien nodig) 3 digitale proefdrukken.

- Na de 3e digitale proefdruk gaat het kaartje naar de drukker voor een proefdruk en ontvang je binnen 4 werkdagen het kaartje bij jou in de brievenbus. Omdat er bij proefdrukken nog niet dubbelzijdig wordt gedrukt, staat er achterop het label of de kaart nog geen logootje van Huis & Grietje. Bij de definitieve kaarten staat achterop de kaart of het label (bij meerdere labels achterop het laatste label)een klein logootje. 

- Als je het kaartje ontvangen hebt laat je ons weten of je de kaarten wilt bestellen en hoeveel stuks je nodig hebt.

- Je ontvangt de eindfactuur voor het aantal kaarten en enveloppen, de aanbetaling van € 30,- wordt nu weer van de eindfactuur afgetrokken. 

Collectie bekijken
Het is ook altijd mogelijk om op afspraak langs te komen om de collectie te bekijken en je wensen te bespreken. Mail naar info@huisengrietje.nl of bel naar 06 18 76 36 97 voor het maken van een afspraak.

Kijk voor meer informatie bij veelgestelde vragen drukwerk. 

© 2011 - 2018 Huis & Grietje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel