Leuk dat je interesse hebt in een kaartontwerp van Huis & Grietje!
Je vindt in onze collectie geboortekaarten, trouwkaarten & save the date kaarten.
Kenmerkend voor onze ontwerpen zijn de unieke, natuurlijke & grove kartonsoorten en materialen. Wij maken gebruik van gerecyclede kartonsoorten: PaperWise karton, kraftkarton, grijsboard, biotop en oud hollands karton.

In het menu van de geboortekaarten, trouw en save the date kaarten kun je kiezen tussen collectie of portfolio. De kaarten die in de collectie staan zijn kaarten uit onze basiscollectie, deze bevatten ook fictieve gegevens. De kaarten die in portfolio staan zijn kaarten die we in opdracht gemaakt hebben voor onze klanten. Alle kaarten uit de collectie kunnen besteld worden en nagenoeg alle kaarten uit portfolio ook. Bij de collectie staan alle prijzen in de productomschrijving onder de foto. De prijzen voor de kaarten uit portfolio zijn op te vragen per mail. Bij een prijs aanvraag is het wel van belang om de aantallen door te geven die je (ongeveer) nodig hebt.
Al onze kaarten kunnen ook onderling gecombineerd worden wat illustraties, lettertype of kartonsoort betreft. 

Wil je een andere kaart bestellen, zoals bijvoorbeeld een kaart voor een jubileum of andere feest uitnodiging? Al onze kaarten kunnen aangepast worden naar een andere soort uitnodiging.

Werkwijze ontwerpproces/proefdruk
Om de originaliteit van jouw kaart te behouden hanteren wij de volgende werkwijze met het ontwerp: 

1. Stuur een e-mail naar info@huisengrietje.nl en geef aan voor welke kaart of kaartcombinatie jij het ontwerpproces wilt starten.

2. Je ontvangt per e-mail een formulier waarop je de gegevens kunt invullen die je op de kaart gedrukt wilt hebben en je overige wensen voor de opmaak.

3. Op dit formulier vul je ook je adresgegevens in. Met het terugmailen van het ingevulde formulier ga je tevens akkoord met het doen van een aanbetaling van € 30,- voor het ontwerpproces.

4. Je ontvangt per e-mail een orderbevestiging/factuur voor deze aanbetaling.

5. Na ontvangst van deze aanbetaling, ontvang je een e-mail en binnen 5 werkdagen de 1e digitale proefdruk per e-mail.

6. Deze proefdruk mag nog 2 keer gewijzigd worden, dus in totaal ontvang je (indien nodig) 3 digitale proefdrukken.

7. Na de 3e digitale proefdruk gaat de kaart naar de drukker voor een fysieke proefdruk en ontvang je binnen 4-5 werkdagen deze proefdruk in huis.
Omdat er bij proefdrukken nog niet dubbelzijdig wordt gedrukt, staat er achterop het label of de kaart nog geen logootje van Huis & Grietje. Bij de definitieve kaarten staat achterop de kaart of het label (bij meerdere labels achterop het laatste label)een klein logootje. 

8. Als je het kaartje ontvangen hebt laat je ons weten of alles naar wens is en hoeveel kaarten en enveloppen je definitief wilt bestellen.

9. Je ontvangt de factuur voor het aantal kaarten en enveloppen, de aanbetaling van € 30,- wordt nu van de factuur afgetrokken. 

10. Na ontvangst van betaling van de factuur gaan de kaarten naar de drukker. 
We adviseren bij geboortekaarten de factuur altijd voor geboorte over te maken, als je de kaarten na bericht van geboorte z.s.m. in huis wilt hebben. De levertijd na ontvangst van betaling en bericht van geboorte is als volgt: Als alle gegevens op werkdagen voor 9 uur per e-mail bij ons binnen zijn, worden de geboortekaarten die werkdag gedrukt en de eerstvolgende werkdag in elkaar gezet en naar jullie verzonden.  

De levertijd van trouwkaarten & save the date kaarten na ontvangst van betaling is 4-5 werkdagen. De kaarten worden geknoopt geleverd. 

11. Zodra je bestelling verzonden is, ontvang je een e-mail met track en trace code.

Kijk voor meer informatie bij  veelgestelde vragen drukwerk. 

 

© 2011 - 2024 Huis & Grietje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel