Navigatie

Van 8 september t/m 29 september 2017 is Huis & Grietje gesloten. In deze periode kunnen er helaas geen kaarten ontworpen, gedrukt of verzonden worden. 

artikelen per pagina
 • *NIEUW* Geboortekaart met labels Melle
  *NIEUW* Geboortekaart met labels Melle

  Geboortekaart Melle bestaat uit een grote kaart van gerecycled grijsboard met mintgroene bedrukking met daaromheen een ecru touwtje met 1 rechthoekig labeltje van kraftkarton en 1 mintgroen langwerpig labeltje.

  Voor de labeltjes…

 • Geboortelabel met foto Mats
  Geboortelabel met foto Mats

  Geboortelabel Mats bestaat uit een XL label met schuine hoekjes en mini foto in polaroid stijl met tekst eronder samengebonden met zwart-wit touw.

  Het XL label is 9 cm x 15,9 cm en is gemaakt van 300 grams kraftkarton. Dit heeft…

 • Geboortekaart met labels Ollie
  Geboortekaart met labels Ollie

  Geboortekaart Ollie bestaat uit een grote kaart van origineel kraftkarton met daaromheen een touwtje of veter met daaraan 1 rechthoekig labeltje en 1 langwerpig labeltje. Als extra optie kun je kiezen voor een biasband of…

 • Geboortelabel Boris
  Geboortelabel Boris

  Geboortelabel Boris bestaat uit 2 labels, 1 label gerecycled grijskarton met een zwarte stoomlocomotief en 1 label kraftkarton met zwarte bedrukking. De labels zijn samengebonden met een zwartwit touwtje. Een stoer en eigentijds…

 • Geboortekaart met labels Balt
  Geboortekaart met labels Balt

  Geboortekaart Balt bestaat uit een grote kaart van origineel kraftkarton met zwarte bedrukking met daaromheen een touwtje of veter met daaraan 1 rechthoekig labeltje en 1 langwerpig labeltje.

  Voor de labeltjes kun je kiezen uit:…

 • Geboortelabel Jip roomwit - kraft
  Geboortelabel Jip roomwit - kraft

  Geboortelabel Jip bestaat uit 2 verschillende labels, 1 label roomwit karton en 1 label kraftkarton. Dit in combinatie met het okergeel zorgt voor een stoer en warm geboortekaartje. Label 1 heeft een okergeel met wit bedrukking en…

 • Geboortekaart Hidde
  Geboortekaart Hidde

  Geboortekaart Hidde is een stoere langwerpige grote kaart gemaakt van kraftkarton afgewerkt met zwartwit touw met daaraan een klein labeltje met de afbeelding van een tipi en een tekst naar keuze.

  De kaart is 15,9 cm x 9,6 cm en…

 • Geboortelabel met foto Jonnes
  Geboortelabel met foto Jonnes

  Geboortelabel Jonnes bestaat uit 2 labels met op het 2e label een foto gedrukt, samengebonden met bruin touw. De labels zijn bedrukt in diep blauw.
  De foto kan in kleur of zwart wit gedrukt worden. Doordat de foto op kraftkarton…

 • Geboortelabel Ole
  Geboortelabel Ole

  Geboortelabel Ole bestaat uit 2 labels met vintage afbeeldingen. Op het 1e label staat een vintage fiets en op het 2e label een vintage bolhoedje, dit in combinatie met de zwarte bedrukking en het kraftkarton zorgt voor een stoer…

 • Geboortelabel Pom roomwit-kraftkarton
  Geboortelabel Pom roomwit-kraftkarton

  Geboortelabel Pom bestaat uit 2 verschillende labels, 1 label roomwit karton met de afbeelding van een origamibootje en 1 label kraftkarton. Dit in combinatie met het okergeel zorgt voor een stoer en warm geboortekaartje. Label 1…

 • Geboortelabel met foto Mees
  Geboortelabel met foto Mees

  Geboortelabel Mees bestaat uit 2 labels met zwart - mintgroene bedrukking, met op het 2e label een foto geplakt met mintgroen maskingtape. De labels zijn samengebonden met een grof bruin touwtje.

  De labels zijn 8 cm x 13,5 cm en…

 • Geboortelabel Tibbe
  Geboortelabel Tibbe

  Geboortelabel Tibbe bestaat uit 2 labels en een kraftvaantje in de (kleuren)combinatie zwart-kraftkarton en roomwit. Een mooi handgemaakt geboortekaartje voor stoere mannen!

  De labels zijn 8 cm x 13,5 cm, samengebonden met…

 • Geboortelabel Bent
  Geboortelabel Bent

  Geboortelabel Bent bestaat uit 2 labels in de kleuren bruin, groen en oranje. Op het 1e label staat een vintage afbeelding van een tipi. Dit is combintatie met het kraftkarton en de stoere fonts zorgt voor een stoer vintage…

 • Geboortelabel Thom
  Geboortelabel Thom

  Geboortelabel Thom bestaat uit 2 labels met schuine hoekjes met bedrukking is in de kleuren oudgroen en zwart. Dit in combinatie met het verweerde kraftkarton en het bruine vlastouwtje maakt het tot een stoer geboortelabel!

  De…

 • Geboortelabel Pom kraft
  Geboortelabel Pom kraft

  Geboortelabel Pom bestaat uit 2 labels van kraftkarton met bedrukking in de kleuren okergeel/antraciet. Op het 1e label staat een origamibootje, dit in combinatie met het verweerde kraftkarton en het bruine vlastouwtje maakt het…

 • Geboortelabel a new little man Siem
  Geboortelabel a new little man Siem

  Geboortelabel Siem bestaat uit 2 labels in zwart - mintgroen bedrukking, met op het 1e label een vintage afbeelding geplakt met zeegroen maskingtape. De labels zijn samengebonden met een ecru touwtje.

  De labels zijn 8 cm x 13,5…

 • Geboortelabel Sephyr
  Geboortelabel Sephyr

  Geboortelabel Sephyr bestaat uit 2 labels in de kleuren roestbruin en grijsblauw. Op het 1e label staat een vintage pick-up, dit in combinatie met het roestbruin en kraftkarton zorgt voor een stoer vintage geboortekaartje!

  De…

 • Geboortelabel Saul
  Geboortelabel Saul

  Geboortelabel Saul bestaat uit 2 labels met schuine hoekjes met bedrukking is in de kleuren oudgroen en zwart. Dit in combinatie met het verweerde kraftkarton en het bruine vlastouwtje maakt het tot een stoer geboortelabel!

  De…

artikelen per pagina
© 2011 - 2017 Huis & Grietje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel