Navigatie

 

per pagina
 • *NIEUW* Geboortekaart met labels Melle grijsboard
  *NIEUW* Geboortekaart met labels Melle grijsboard

  Geboortekaart Melle bestaat uit een grote kaart van gerecycled grijsboard met mintgroene bedrukking met daaromheen een ecru touwtje met 1 rechthoekig labeltje van kraftkarton en 1 mintgroen langwerpig labeltje.

  Voor de labeltjes…

 • Geboortelabel XL met foto Mats
  Geboortelabel XL met foto Mats

  Geboortelabel Mats bestaat uit een XL label met schuine hoekjes en mini foto in polaroid stijl met tekst eronder samengebonden met zwart-wit touw.

  Het XL label is 9 cm x 15,9 cm en is gemaakt van 300 grams kraftkarton. Dit heeft…

 • *NIEUW* Geboortelabel Lou
  *NIEUW* Geboortelabel Lou

  Geboortelabel Lou bestaat uit 3 labels, 1 label gerecycled grijskarton, 1 label kraftkarton en 1 klein label van kraftkarton.
  De combinatie van het fijne vogeltje in combinatie met de "handgeschreven" naam maakt dit tot een…

 • *NIEUW* Geboortelabel XL Daan grijsboard
  *NIEUW* Geboortelabel XL Daan grijsboard

  Geboortelabel Daan bestaat uit een XL label van grijsboard met schuine hoekjes en een klein rechthoeking MINTGROEN label met de afbeelding van een vogeltje en een smal kraftkartonlabel.

  Het XL label is 9 cm x 15,9 cm en is…

 • *NIEUW* Geboortelabel met foto Tijn
  *NIEUW* Geboortelabel met foto Tijn

  Geboortelabel Tijn bestaat uit 2 labels van gerecycled kraftkarton met op het 1e label een foto in polariod stijl. De foto is met of zonder maskingtape te bestellen.

  De 2 labels zijn 8 cm x 13,5 cm en gemaakt van 300 grams…

 • *NIEUW* Geboortekaart met labels Melle biotop
  *NIEUW* Geboortekaart met labels Melle biotop

  Geboortekaart Melle bestaat uit een grote kaart van biotop karton met mintgroene & okergele bedrukking met daaromheen een ecru touwtje met 1 rechthoekig mintgroen labeltje met de bedrukking van een origamivogel en 1 kraftkarton…

 • *NIEUW* Geboortelabel Dean
  *NIEUW* Geboortelabel Dean

  Geboortelabel Dean bestaat uit 2 labels: 1 label van gerecycled grijsboard en 1 label van gerecycled kraftkarton samengebonden met een grof ecru touwtje. De okergele bedrukking in combinatie met het grove grijsboard maakt dit tot…

 • Geboortekaart met labels Ollie
  Geboortekaart met labels Ollie

  Geboortekaart Ollie bestaat uit een grote kaart van origineel kraftkarton met daaromheen een touwtje of veter met daaraan 1 rechthoekig labeltje en 1 langwerpig labeltje. Als extra optie kun je kiezen voor een biasband of…

 • *NIEUW* Geboortelabel Daan met foto
  *NIEUW* Geboortelabel Daan met foto

  Geboortelabel Daan bestaat uit 3 labels: 1 label van gerecycled grijskarton, 1 label van kraftkarton en 1 klein fotolabel in polariod stijl samengevoegd met een stoere splitpen.

  De 2 labels zijn 8 cm x 13,5 cm

  Prijzen 3 delig…

 • Geboortekaart met labels Balt
  Geboortekaart met labels Balt

  Geboortekaart Balt bestaat uit een grote kaart van origineel kraftkarton met zwarte bedrukking met daaromheen een touwtje of veter met daaraan 1 rechthoekig labeltje en 1 langwerpig labeltje.

  Voor de labeltjes kun je kiezen uit:…

 • Geboortelabel Jip roomwit - kraft
  Geboortelabel Jip roomwit - kraft

  Geboortelabel Jip bestaat uit 2 verschillende labels, 1 label roomwit karton en 1 label kraftkarton. Dit in combinatie met het okergeel zorgt voor een stoer en warm geboortekaartje. Label 1 heeft een okergeel met wit bedrukking en…

 • *NIEUW* Geboortelabel XL Daan kraftkarton
  *NIEUW* Geboortelabel XL Daan kraftkarton

  Geboortelabel Daan bestaat uit een XL label van kraftkarton met schuine hoekjes,een klein rechthoeking mintgroen label met de afbeelding van een origamibootje en een smal biotop label met tekst.

  Het XL label is 9 cm x 15,9 cm en…

 • *NIEUW* Geboortelabel Bink
  *NIEUW* Geboortelabel Bink

  Geboortelabel Bink bestaat uit 1 label van gerecycled grijsboard met schuine hoekjes en 1 klein rechthoekig label van kraftkarton met de afbeelding van een origamibootje.
  De combinatie van het origamibootje in combinatie met de…

 • *NIEUW* Geboortekaart met labels Dan
  *NIEUW* Geboortekaart met labels Dan

  Geboortekaart Dan bestaat uit een grote kaart van gerecycled grijsboard met zwarte bedrukking met daaromheen een ecru touwtje (optioneel biasbandje) met 1 rechthoekig labeltje van kraftkarton en 1 mintgroen langwerpig…

 • Geboortelabel Pom roomwit-kraftkarton
  Geboortelabel Pom roomwit-kraftkarton

  Geboortelabel Pom bestaat uit 2 verschillende labels, 1 label roomwit karton met de afbeelding van een origamibootje en 1 label kraftkarton. Dit in combinatie met het okergeel zorgt voor een stoer en warm geboortekaartje. Label 1…

 • Geboortekaart Hidde
  Geboortekaart Hidde

  Geboortekaart Hidde is een stoere langwerpige grote kaart gemaakt van kraftkarton afgewerkt met zwartwit touw met daaraan een klein labeltje met de afbeelding van een tipi en een tekst naar keuze.

  De kaart is 15,9 cm x 9,6 cm en…

 • Geboortelabel Boris
  Geboortelabel Boris

  Geboortelabel Boris bestaat uit 2 labels, 1 label gerecycled grijskarton met een zwarte stoomlocomotief en 1 label kraftkarton met zwarte bedrukking. De labels zijn samengebonden met een zwartwit touwtje. Een stoer en eigentijds…

 • Geboortelabel met foto Mees
  Geboortelabel met foto Mees

  Geboortelabel Mees bestaat uit 2 labels met zwart - mintgroene bedrukking, met op het 2e label een foto geplakt met mintgroen maskingtape. De labels zijn samengebonden met een grof bruin touwtje.

  De labels zijn 8 cm x 13,5 cm en…

per pagina
© 2011 - 2019 Huis & Grietje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel