Peuterbed Iep groen

Artikel 35 van 43
€ 659,00 (inclusief btw)

Peuterbed Iep groen is een handgemaakte peuterbed met huisje, gemaakt van Fins vuren en boomstampootjes. Een echte eyecatcher in de kinderkamer. De buitenkant is geschilderd in een mooie matte grijsgroene lak. Door de combinatie van onbehandeld hout, het matte groen en de ronde vormen is het peuterbed leuk op een stoere jongenskamer maar ook in een lieve meisjeskamer! 

Omdat de overstap van een ledikant naar een "groot" bed soms best groot is, biedt dit huisje net wat meer geborgenheid voor je peuter. Aan de buitenkant zitten 2 plankjes, ideaal voor het opbergen van de leesboekjes!

Het peuterbed is geschikt voor een matrasmaat van 140 cm x 70 cm of 150 cm x 70 cm en wordt geleverd inclusief bodem met uitsparingen. 

Afmetingen peuterbed matrasmaat 140 cm x 70 cm : 145 cm x 75 cm breed x 52 cm hoog € 659.-
Afmetingen peuterbed matrasmaat 150 cm x 70 cm : 155 cm x 75 cm breed x 52 cm hoog € 679.-
Afmeting huisje met plankje ongeveer 88 cm breed x 29,5 cm diep x 115 cm hoog. 

Wil je het bed in een andere afmeting bestellen? Stuur een e-mail met de gewenste afmetingen naar info@huisengrietje.nl en je ontvangt een vrijblijvende prijsopgave.

Het peuterbed wordt in 5 delen geleverd en eenvoudig zelf in elkaar te zetten door middel van 16 schroeven, het hierbij benodigde bitje voor de schroeftol wordt gratis meegeleverd. Een handleiding wordt bijgevoegd. 

Het peuterbed met huisje wordt i.v.m. afwijkende afmetingen in 2 pakketten geleverd door 2 postbedrijven. 

Het bedje is ook zonder huisje te bestellen:https://www.huisengrietje.nl/a-53711188/kindermeubels/nieuw-peuterbed-op-boomstampootjes-groen/

We adviseren het peuterbed te gebruiken voor kinderen vanaf ongeveer 2 jaar.

Je kunt kiezen voor de instap en boekenplankje aan de linkerkant of aan de rechterkan vanaf het voeteneinde gezien. 

Omdat het peuterbed gemaakt is van Fins vuren en dit een natuurproduct is, is ieder peuterbed uniek. Het ene bedje heeft bijv. meer knoesten dan het andere bedje. Fins vuren kan in de loop van de tijd iets verkleuren, maar als je het bedje weer even licht opschuurt is de lichte kleur zo weer terug.

Levertijd: 4-5 weken

 

© 2011 - 2024 Huis & Grietje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel