Peuterbed Iep met plankje

Artikel 33 van 43
€ 529,00 (inclusief btw)

Peuterbed Iep bestaat uit een peuterbed met huisje met boekenplankje.
Het bed en huisje zijn handgemaakt van Fins vuren. Dit in combinatie met de boomstampootjes is een echte eyecatcher in de kinderkamer. Het peuterbed is leuk op een stoere jongenskamer maar ook in een lieve meisjeskamer! Omdat de overstap van een ledikant naar een "groot" bed soms best groot is, biedt dit huisje net wat meer geborgenheid voor je peuter.

Is je peuter een echte boekenwurm? Aan de zijkant van het huisje zit een uniek boekenplankje afgewerkt met grof ecru touw. 
Het huisje zit los van het peuterbed, dus is later ook goed te gebruiken als speelhuisje of met een paar planken erin als bijv. boekenkastje. 

Het peuterbed is geschikt voor een matrasmaat van 140 cm x 70 cm of 150 cm x 70 cm en wordt geleverd inclusief bodem met uitsparingen. 

Afmetingen peuterbed matrasmaat 140 cm x 70 cm : 145 cm x 75 cm breed x 52 cm hoog € 529.-
Afmetingen peuterbed matrasmaat 150 cm x 70 cm : 155 cm x 75 cm breed x 52 cm hoog € 549.-
Afmeting huisje met plankje ongeveer 86 cm breed x 29,5 cm diep x 115 cm hoog. 

Wil je het bed in een andere afmeting bestellen? Stuur een e-mail met de gewenste afmetingen naar info@huisengrietje.nl en je ontvangt een vrijblijvende prijsopgave.

Het peuterbed wordt in 5 delen geleverd en eenvoudig zelf in elkaar te zetten door middel van 16 schroeven, het hierbij benodigde bitje voor de schroeftol wordt gratis meegeleverd. Een handleiding wordt bijgevoegd. Bij het huisje moet alleen het plankje er nog aan gemonteerd te worden. 
Het peuterbed met huisje wordt i.v.m. afwijkende afmetingen in 2 pakketten geleverd door 2 postbedrijven. 

Het bedje is ook zonder huisje te bestellen of met de buitenkant geverfd

We adviseren het peuterbed te gebruiken voor kinderen vanaf ongeveer 2 jaar.

Je kunt kiezen voor de instap links of de instap rechts. Dit is gezien vanaf het voeteneinde. Als je klikt bij de keuzeoptie op instap links of rechts, zie je op de productfoto ernaast hoe het er uit komt te zien. 

Omdat het ledikant gemaakt is van Fins vuren en dit een natuurproduct is, is ieder ledikantje uniek. Het ene bedje heeft bijv. meer knoesten dan het andere bedje. Fins vuren kan in de loop van de tijd iets verkleuren, maar als je het bedje weer even licht opschuurt is de lichte kleur zo weer terug.

Levertijd: 4-5 weken

 

© 2011 - 2024 Huis & Grietje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel