Wagenspanner houten kralen vogel - sunset roestbruin-zand

Artikel 61 van 107
€ 37,99 (inclusief btw)

Handgemaakte wagenspanner van het merk Bezisa.

De Sunset wagenspanner is de nieuwste in de collectie. Het heeft het beste van 2 collecties. Een fijn gedetailleerd vogeltje,  plus de hangende ringen van de wooden basics collectie maar met een nieuwe twist. De buitenste ring is van silicone. Daar werd de sunset aan toegevoegd. Who does’t love the sun.

Elke wagenspanner is met zorg ontworpen. Ons streven is om speelgoed te ontwerpen wat de aandacht genoeg trekt om echt over te gaan tot ontdekken,  concentreren en ontwikkelingen, maar het ook toelaat om rustig te kunnen slapen. De kleuren en vormen proberen we speels, modern maar toch tijdloos te maken voor een zo duurzamer mogelijk eindproduct.

Kleuren: zand vogeltje & roestbruin sunset

De houten ringen en kralen zijn gemaakt van berkenhout uit duurzaam geplante bossen in Europa. Het vilt is van puur scheerwol wat gekleurd is met natuurlijke materialen. Dit mooie materiaal is van zichzelf vuilafstotend en niet vlambaar.

Lengte : +- 42 cm.

Clips zijn van roestvrijstaal gemaakt.

De wagenspanners zijn getest op veiligheid en voldoen aan alles Europese veiligheidseisen en draagt een CE markering!

Hout bevat antibacteriële eigenschappen. Reinigen met een vochtige doek en milde zeep. Drogen aan de lucht.

Waarschuwing! Om te voorkomen dat het kind verstrikt raakt en zich bezeert, verwijder dit speelgoed wanneer het kind op handen en voeten begint te kruipen.

© 2011 - 2024 Huis & Grietje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel