Wieg Linde

Artikel 7 van 41
€ 299,00 (inclusief btw)

Wieg Linde is een unieke handgemaakte houten wieg van hoge kwaliteit Fins vuren. De robuuste pootjes zijn gemaakt van boomstammen die net zo lang geschaafd zijn tot ze deze mooie blanke look kregen.

Het wiegje staat op perfecte hoogte, zodat je er vanuit je verhoogde bed goed in kunt kijken en het is gemakkelijk te verplaatsen door middel van de ingefreesde gleuven, die tevens voor een goede ventilatie zorgen. 

De poten worden los bij het bedje geleverd. De poten zijn eenvoudig in en uit het bedje te draaien, zodat je het bedje ook weer heel gemakkelijk kunt opbergen en het zo weinig ruimte in beslag neemt.

De wieg is geschikt voor een standaard matrasmaat van 80 cm x 40 cm. De matrasbodem heeft ingefreesde openingen volgens de algemene veiligheidseisen. 
Deze wieg is geschikt voor een baby van 0-6 maanden, als de baby zich eerder kan omrollen, optrekken of zitten, dient er overgegaan te worden naar een ledikant. 

Afmetingen wieg op poten: Lengte 84 cm x Breedte 44 cm  x Hoogte 98 cm

Een handleiding wordt bijgevoegd. 
De wieg voldoet aan alle veiligheidseisen voor kindermeubels en is zorgvuldig geschuurd en afgewerkt. 

Omdat de wieg gemaakt is van Fins vuren en boomstammen en dit natuurproducten zijn, is iedere wieg uniek. De ene wieg heeft bijv. meer knoesten dan de andere wieg. Fins vuren kan in de loop van de tijd iets verkleuren maar als je de wieg weer even licht opschuurt is de lichte kleur zo weer terug.

Levertijd: 2-3 weken 

© 2011 - 2024 Huis & Grietje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel