Peuterbed Ceder

Artikel 20 van 43
€ 339,00 (inclusief btw)

Peuterbed Ceder is een handgemaakt peuterbed, gemaakt van Fins Vuren. De robuuste boomstampootjes zijn net zo lang geschaafd tot ze die mooie blanke look kregen. Bed Ceder is een echte eyecatcher in de kinderkamer. Door de combinatie van onbehandeld hout & de ronde vormen is het peuterbed leuk op een stoere jongenskamer, maar ook in een lieve meisjeskamer!

Wil je liever een kleurtje toevoegen? Het bed is ook met de buitenkant geverfd te bestellen.

Het peuterbed is geschikt voor een matrasmaat van 140 cm x 70 cm of 150 cm x 70 cm en wordt geleverd inclusief bodem met uitsparingen. 

Afmetingen peuterbed matrasmaat 140 cm x 70 cm : 145 cm x 75 cm breed x 52 cm hoog € 339.-
Afmetingen peuterbed matrasmaat 150 cm x 70 cm : 155 cm x 75 cm breed x 52 cm hoog € 359.-

Het peuterbed wordt in 5 delen geleverd en eenvoudig zelf in elkaar te zetten door middel van 16 schroeven, het hierbij benodigde bitje voor de schroeftol wordt gratis meegeleverd. Een handleiding wordt bijgevoegd. 

Het bedje is ook met huisje te bestellen.

We adviseren het peuterbed te gebruiken voor kinderen vanaf ongeveer 2 jaar.

Je kunt kiezen voor de instap aan de linkerkant van het bed of de instap aan de rechterkant van het bed. Dit is gezien vanaf het voeteneinde. Als je klikt bij de keuzeoptie op instap links of rechts, zie je op de productfoto ernaast hoe het er uit komt te zien. 

Omdat het ledikant gemaakt is van Fins vuren en dit een natuurproduct is, is ieder ledikantje uniek. Het ene bedje heeft bijv. meer knoesten dan het andere bedje. Fins vuren kan in de loop van de tijd iets verkleuren, maar als je het bedje weer even licht opschuurt is de lichte kleur zo weer terug.

* De prijs is gebaseerd op een kleur naar keuze in mat, zijdeglans of hoogglans lak. Krijt of kalkverven is tegen meerpijs  ook mogelijk.

Levertijd: 4-5 weken

 

© 2011 - 2024 Huis & Grietje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel