*NIEUW* Kinderbureau Berre met lades

Artikel 1 van 38 Volgende
€ 335,00 (inclusief btw)

Kinderbureau Berre met lades

Een handgemaakt kinderbureau van Fins vuren underlayment met volop opbergruimte in de 2 grote lades. De handgrepen zijn gemaakt van stoer ecru touw. 

Het bureau is 115 cm breed x 45 cm diep x 48 cm hoog. Bij het bureau is een ronde kinderkruk, kruk Else of vierkante kinderkruk, kruk Douwe, te bestellen. Deze zijn € 69,- per stuk. 

Dit bureau is geschikt voor kinderen van ongeveer 1 t/m 6 jaar. Op foto 1 zie je een meisje van 6 jaar en op foto 6 een meisje van 1 jaar bij het bureau zitten.

Het bureau is ook hoger te bestellen: 115 cm breed x 45 cm diep x 65 cm hoog:€ 395,-
Dit is geschikt voor kinderen van ongeveer 6 t/m 10 jaar. 
Bij dit bureau zijn de bijpassende krukjes 43 cm hoog en € 79,- per stuk. 

De hoeken van de laden en het bureautje zijn afgerond geschuurd, zodat er geen scherpe hoeken aan het bureau zitten.
Het bureau is onbehandeld.
Als je het bureaublad wilt beschermen tegen vlekken maar wel de kleur van het hout wilt behouden kun je het behandelen met bijvoorbeeld Trae lyx naturel ultra mat. Je kunt het meubel ook altijd na een tijdje weer even licht opschuren om vlekken te verwijderen als je het niet wilt behandelen. 

Het bureau is ook goed te combineren met opbergmeubel Berre van foto 11. Zo kun je een extra lang meubel creëren met extra veel opbergruimte. 

De wandplank boven het meubel, wandplank Esse, is hier te bestellen.

Omdat dit meubel gemaakt is van Fins vuren en dit een natuurproduct is, is ieder meubel uniek in uitvoering wat knoesten en nerven betreft. 

Wil je het bureau in andere afmetingen bestellen? Stuur een e-mail naar info@huisengrietje.nl met de gewenste afmetingen en je ontvangt een vrijblijvende prijsopgave. 

Levertijd 4-5 weken

© 2011 - 2023 Huis & Grietje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel