Opbergmeubel Berre

Artikel 32 van 43
€ 389,00 (inclusief btw)

Opbergmeubel Berre

Een handgemaakt opbergmeubel van Fins vuren underlayment met volop opbergruimte in de twee grote opbergbakken op wieltjes. De opbergbakken zijn gemakkelijk onder het meubel vandaan te schuiven aan de handgrepen die gemaakt zijn van stoer ecru touw. Het opbergmeubel is ook als tvmeubel, schoenenkast of als bankje te gebruiken

Het opbergmeubel is 115 cm breed x 45 cm diep x 48 cm hoog. 

Het opbergmeubel is ook hoger te bestellen: 115 cm x 45 cm x 65 cm € 469,-

De hoeken van het opbergmeubel en de opbergbakken zijn afgerond geschuurd, zodat er geen scherpe hoeken meer aan zitten.
Het meubel is onbehandeld.
Als je het meubel wilt beschermen tegen vlekken maar wel de kleur van het hout wilt behouden kun je het behandelen met bijvoorbeeld Trae lyx naturel ultra mat. Je kunt het meubel ook altijd na een tijdje weer even licht opschuren om vlekken te verwijderen als je het niet wilt behandelen. 

Wil je een extra lang meubel creëren? De kinderbureaus Berre passen naast dit meubel en zo kun je een extra lang wandmeubel creëren.

De wandplank boven het meubel, wandplank Esse, is hier te bestellen.

Omdat dit meubel gemaakt is van Fins vuren en dit een natuurproduct is, is ieder meubel uniek in uitvoering wat knoesten en nerven betreft. 

Wil je het opbergmeubel in andere afmetingen bestellen? Stuur een e-mail naar info@huisengrietje.nl met de gewenste afmetingen en je ontvangt een vrijblijvende prijsopgave. 

Levertijd 4-5 weken.

© 2011 - 2024 Huis & Grietje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel