Kinderbureau Berre

Artikel 16 van 43
€ 219,00 (inclusief btw)

Kinderbureau Berre 

Een handgemaakt kinderbureau van Fins vuren underlayment waaraan 2 kindjes heerlijk kunnen spelen. 

Het bureau is 115 cm breed x 45 cm diep x 48 cm hoog. Bij het bureau zijn bijpassende ronde of vierkante krukjes te bestellen. De ronde kruk, kruk Else, is 30 cm hoog en heeft een doorsnede van 30 cm. 
De vierkante kruk, kruk Douwe, is 30 cm hoog x 24 cm breed x 25 cm diep.
Deze zijn € 69,- per stuk. 

Dit bureau is geschikt voor kinderen van ongeveer 1 t/m 6 jaar. Op foto 1 zie je een meisje van 1 jaar en op foto 9 een meisje van 6 jaar bij bureau Berre met laden met dezelfde hoogte. 

Het bureau is ook hoger te bestellen: 115 cm breed x 45 cm diep x 65 cm hoog € 249,-
Bij dit bureau zijn de bijpassende krukjes 43 cm hoog en € 79,- per stuk. 

De hoeken van  het bureautje zijn afgerond geschuurd, zodat er geen scherpe hoeken aan het bureau zitten.
Het bureau is onbehandeld.
Als je het bureaublad wilt beschermen tegen vlekken maar wel de kleur van het hout wilt behouden kun je het behandelen met bijvoorbeeld Trae lyx naturel ultra mat. Je kunt het bureau ook altijd na een tijdje weer even licht opschuren om vlekken te verwijderen als je het niet wilt behandelen. 

Het bureau is ook goed te combineren met opbergmeubel Berre van foto 10. Zo kun je een extra lang meubel creëren met extra veel opbergruimte. Omdat dit meubel gemaakt is van Fins vuren en dit een natuurproduct is, is ieder meubel uniek in uitvoering wat knoesten en nerven betreft. 

De wandplank boven het meubel, wandplank Esse, is hier te bestellen.

Omdat dit meubel gemaakt is van Fins vuren en dit een natuurproduct is, is ieder meubel uniek in uitvoering wat knoesten en nerven betreft. 

Wil je het bureau in andere afmetingen bestellen? Stuur een e-mail naar info@huisengrietje.nl met de gewenste afmetingen en je ontvangt een vrijblijvende prijsopgave. 

Levertijd 3-4 weken.

© 2011 - 2024 Huis & Grietje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel